vill du behålla stammen eller inget? Vi har lösningen på detta

Hur vi transporterar bort materialet beror på uppdragets karaktär och omfattning. TrädKompaniet har både kranlastbil, lätt lastbil och flismaskin till vårt förfogande. För bortforsling av beskärnings- och fällningsrester kan TrädKompaniet erbjuda två kostnadseffektiva alternativ.

Mindre mängder rester efter exempelvis beskärningsarbeten (grenar och ris) flisar vi på plats med vår moderna flismaskin. Flisen transporteras bort med en lätt lastbil till värmeverket alternativt lämnas kvar på arbetsplatsen för att senare kunna användas som marktäckare eller jordförbättrare.

Vid transport av större mängder förfogar vi över lastbilar. Materialet hämtas av erfarna förare i miljöklassade lastbilar utrustade med rejäla kranar. Resterna flisas och återvinns som bränsle på värmeverk.

Vi kan även såga upp nedtagna träd i hanteringsbara bitar eller i ved längder så ni själva kan ta hand om dem och använda till att elda med.

Har du frågor om bortforsling? Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Bortforsling

Önskar ni få träd och grenar bortforslade löser vi det! Vill ni hellre spara trädet till vinterns eldning, kan vi såga upp det i önskade längder.

>>Kontakta oss

Trädkompaniet AB
Källängsvägen 5 | 506 49 Borås | 033-24 71 99 | 0739-44 74 00
info@tradkompaniet.se | www.tradkompaniet.se